İzmir'de Niğde Rüzgârı Esecek

Ege Böl­ge­si Niğ­de­li Der­nek­ler Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan iki yıl­dır dü­zen­le­nen ve çok büyük ilgi gören Niğde Kül­tür ve Elma Fes­ti­va­li­nin 3’ün­cü­sü bu yıl 5-8 Ocak ta­rih­le­ri ara­sın­da İzmir’de ya­pı­la­cak. Üç gün bo­yun­ca sü­recek fes­ti­val ya­pı­la­cak kon­ser ve et­kin­lik­ler­le dolu dolu ge­çecek.

NİĞDE’NİN TA­NI­TI­MI­NA KATKI SU­NU­YO­RUZ

Ege Böl­ge­si Niğ­de­li Der­nek­ler Fe­de­ras­yo­nu Genel Baş­ka­nı ve aynı za­man­da Tüm Niğde Der­nek­le­ri Kon­fe­de­ras­yo­nu Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Hasan Gal­len­kuş, Niğde’nin ta­nı­tı­mı­na katkı sun­mak, Niğ­de­li­le­ri dü­zen­le­necek fes­ti­val­de bir araya ge­ti­re­rek bir­lik, be­ra­ber­lik ve da­ya­nış­ma­yı ar­tır­mak ama­cıy­la Niğde Kül­tür ve Elma Fes­ti­va­li­nin bu yıl üçün­cü­sü­nü ger­çek­leş­ti­re­cek­le­ri­ni be­lir­te­rek, 5-8 Ocak ta­rih­le­ri ara­sın­da dü­zen­le­necek olan fes­ti­va­le tüm Niğ­de­li­le­ri davet etti.

Baş­kan Gel­len­kuş açık­la­ma­sı­nın de­va­mın­da, “Fe­de­ras­yon ola­rak daha önce iki kez yap­tı­ğı­mız Niğde Kül­tür ve Elma Fes­ti­va­li­nin 3’ün­cü­sü­nü 5-8 Ocak ta­rih­le­ri ara­sın­da İzmir Al­san­cak Ha­va­ga­zı Fab­ri­ka­sı Kül­tür Mer­ke­zin­de ger­çek­leş­ti­re­ce­ğiz. Hem­şe­ri­le­ri­miz ve İzmir­li­ler ta­ra­fın­dan büyük ilgi gören ve bu yıl üçün­cü­sü­nü ger­çek­leş­ti­re­ce­ği­miz fes­ti­va­li­mi­ze 150-200 bin zi­ya­ret­çi­nin ka­tıl­ma­sı­nı bek­li­yo­ruz.

Üç gün sü­recek olan fes­ti­va­li­miz­de hem Niğde’nin ta­nı­tı­mı­nı ya­pa­ca­ğız, hem de ili­mi­zin en önem­li tarım ürünü olan pa­ta­tes ve el­ma­nın ta­nı­tı­mı yap­mak ama­cıy­la fes­ti­val bo­yun­ca 5 ton pa­ta­tes ve 7 ton elma ik­ra­mın­da bu­lu­na­ca­ğız” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Şehitlerin isimleri okullarda yaşatılacak
Şehit Güngör Uğur ve Şehit Hüseyin Arısoy'un ismi Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki okullara...

Haberi Oku