İYİ Parti, gençlere Ziya Gökalp kitabı hediye etti

Programda bir konuşma yapan İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, 3 Mayıs Türkçülük Gününü tebrik ettiğini belirterek, “Öncelikle ben bütün Türk milletini sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Niğde halkını, sevgili hemşerilerimi, hanımefendileri, beyefendileri hürmetle, minnetle selamlıyor saygılar sunuyorum. 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü tebrik ediyorum. İYİ Parti gençlere Ziya Gökalp kitabı hediye etti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesinde ideolojik düşünce mimarı olan Ziya Gökalp’ı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, düşünce arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesine sadık bir parti olarak Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyet seviyesine Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni çıkarmak ve dünya milletler mücadelesi içerisindeki yerini almasını sağlamak ve güçlü Türkiye sınırları içerisinde de mücadelesi içeresinde, geçmişten bu güne kadar tarihin bilenin noktalarından, bugüne kadar her noktasında olmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Türk milletinin gelecekte de yine bu bölge de sözü dinlenen, sözü geçen kuvvetli ve güçlü bir devlet olmasını temin ediyoruz” şeklinde konuştu.

İnan, konuşmasının devamında dünya milletleri arasında da söz sahibi olmayı arzu ettiklerini belirterek, “Dünya milletleri arasında da hakikaten söz sahibi olmayı arzu ediyoruz. Hedefimiz budur. Bu hedefler doğrultusunda da İYİ Parti olarak bugün sevgili kardeşlerimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin düşünce yapısında emeği olan Ziya Gökalp’in Türkçülüğün Esasları kitabını gençlerimize buluşturmak adın böyle bir program düzenlediler. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Olgun Eytemiş ise yaptığı kısa konuşmasında, “Tüm Türkiye’nin ve tüm Türk dünyasının 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Sayın İnan’ında dediği gibi değişime çok az kaldı. İnanıyorum ki 15 Mayıs sabahı Türkiye demokrasiye yakışır bir şekilde çok güzel bir sabaha uyanacak” dedi. Konuşmaların ardından Niğde İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Uzun, Milletvekili Adayları Mümin İnan ve Olgun Eytemiş tarafından gençlere Ziya Gökalp’in Türkçülüğün Esasları isimli kitabı hediye edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku