İnce, Niğde  için MHP zamanı gelmiştir

Gittiği her yerde büyük destek gören MHP Niğde Milletvekili adayı Cumali İnce: “ bu dönem çok iddialıyız. Niğde  için MHP zamanı gelmiştir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Cumali İnce, Emrullah Türe ve Ahmet Yasin Şentürk, İstasyon caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.   MHP Niğde Milletvekili Cumali  İnce ve tüm adaylar, gün boyu yoğun tempoda çalışarak, vatandaşlarla bir araya geliyor. İstasyon caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Milletvekili adaylarına esnaflar ve vatandaşlar büyük teveccüh gösteriyor.   Gittiği her yerde büyük destek gören MHP Niğde Milletvekili adayı Cumali İnce: “ bu dönem çok iddialıyız. Niğde  için MHP zamanı gelmiştir. Her gittiğimiz yerde MHP’ye yoğun ilgi var. Türkiye genelinde olduğu gibi Niğde için  MHP vakti gelmiştir” dedi.

Niğde halkının  desteği ile seçimlerden zaferle çıkacaklarını ifade eden İnce: “Devlet ve Milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye” iradesi 14 Mayıs’ta vatana ve milli namusa sahip çıkacaktır. Elbette başaracağız, birlikte başaracağız. 2023 Lider Ülke Türkiye ülkümüz gerçekleşecektir, elbette olacak birlikte olacaktır. Ülkümüzle ülkemiz huzurlu ve refah dolu yarınlara kavuşacaktır” diye konuşu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku