İnan, İktidar değişiminin ateşini Niğde'den yaktık

Çok sayıda araç konvoyunun eşlik ettiği programda İnan, Değirmenli Beldesi meydanında vatandaşlara seslenerek ülkenin getirildiği hazin durumu gözler önüne serdi ve vatandaşın kurtuluş tarihi olacağını belirttiği 14 Mayıs seçimlerini işaret etti.

İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı İnan, belde meydanında yaptığı konuşmada “22 yılda getirdikleri nokta bu. Birçoğumuz hatırlıyoruz. 2001 yılında 70 kuruş civarındaydı. Şimdi 20 liranın üzerinde. Bu insanlar nasıl üretecek. İzler her yerde bunu konuşacağız. Peynir 200 lira olmuş bunu konuşacağız. Sucuk 350-400 lira olmuş bunu konuşacağız, kolisi 75 lira olan yumurtayı konuşacağız” dedi ve ülkenin derin bir ekonomik travma yaşadığını üreticinin üretemez, vatandaşın ise alamaz hale geldiğini söyledi. İYİ Parti olarak Niğde’den başlatılan değişimin ülke genelinde büyük bir adım olacağını da sözlerine ekledi.

YABANCI SIĞINMACILARIDA HATIRLATTI

“Ülkeyi 15 milyon civarında yabancının istila etmiş durumda” diyerek hükümetin göç politikasını da eleştiren İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, “2035 yılında Türkiye’nin nüfusunun neredeyse yarıya yakını bu gidişle yarıya yakını Suriyeli ve diğerlerinden oluşacak. Kim kendi ülkesine bu kadar zarar verebilir diye sorarsanız. 14 Mayıs’a kadar kendilerini yenilmez sananları görmenizi istiyorum” dedi.

İnan açıklamasının devamında ise; “Bu ülke hepimizin ise herkes elini taşın altına koyacak. Karun gibi zenginleşen siyasi iktidar mensuplarından kurtulacağız. Her yerde bir sorun, her yerde kargaşa, her yerde sert dil, her yerde umutsuzluk, çaresizlik, kocaman bir çıkmaz var. Kimse bu millete bunu reva göremez. 14 Mayıs tarihinde Yüce milletimiz büyük bir değişimin mimarı olacak ve bu tarih yüz yıllarca hafızalara kazınarak geleceğimizin gençlerine nasıl yönetilmek istedikleri ile ilgili büyük bir not olacak” diye konuştu.(İyi Parti)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku