İl Genel Meclisi Encümen Üyelerini Seçti

Yoklama ve açılışın ardından başlatılan toplantıda geçen birleşime ait tutanak özeti okunup oylandı. İl Genel Meclisinin dün yaptığı toplantısında İhtisas Komisyonlarının seçimi de gerçekleştirildi.

5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 16. Maddesi gereğince İl Genel Meclis üyeleri arasından 1 yıl süreyle görev yapmak üzere ihtisas komisyonu oluşturulmasına, oluşturulacak komisyonların Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve bayındırlık komisyonu, Çevre ve sağlık komisyonu, Çeşitli İşler komisyonu, Tarım komisyonu, Köylere Yönelik hizmetler komisyonu, inceleme ve Araştırma komisyonu olarak belirlenmesine karar verildi. İl Genel meclisinde yapılan açık oylama ile Plan Bütçe komisyonu üyeliğine 7, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna 7, Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler komisyonuna 5, Çevre ve sağlık komisyonuna 5, Çeşitli İşler Komisyonuna 5, Tarım komisyonuna 5, Köylere yönelik Hizmet Komisyonuna 5 ve İnceleme ve Araştırma Komisyonuna ise 5 üye seçimi yapıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku