HIZLI TREN ULUKIŞLA'DAN DA GEÇECEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Karaman-Ulukışla hızlı tren hattının  çalışmalarının devam ettiğini belirterek: “Ulukışla'dan Mersin'e, Gaziantep'e kadar inşallah ülkemizin her köşesini hızlı tren konforuyla buluşturacağız." dedi.

Bakan Karaismailoğlu, "Hızlı tren  Konya ve Karaman'a hizmet etmeye başladı. Buradan hızlı trene bindiğinizde Konya, Ankara, Eskişehir, İstanbul'a gidilecek. Karaman-Ulukışla-Niğde çalışmaları devam ediyor. Ulukışla'dan Mersin'e, Gaziantep'e kadar inşallah ülkemizin her köşesini hızlı tren konforuyla buluşturacağız. Seyahatlerinizi konforlu hale getiriyoruz." diye konuştu.

KARAMAN-ULUKIŞLA KESİMİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 Karaman-Ulukışla kesiminde de çalışmaların devam ettiğini aktaran Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, açıklamasına şöyle devam etti: “Proje kapsamında; 135 kilometre uzunluğunda yeni demiryolu hattının yapımı ile 2 adet tünel, 12 adet köprü, 44 adet alt-üstgeçit ve 141 adet menfezin yapımını planladık. Şu ana kadar altyapı ve üstyapı yapım işlerinde yüzde 89 fiziki ilerleme sağladık. Sinyalizasyona yönelik tasarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Elektrifikasyon yapım işleri ihalesine çıkılması için de ihale hazırlık çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kesimin de tamamlanması ile Karaman-Ulukışla arasındaki 3 saat 40 dakika olan seyahat süresi 1 saat 35 dakikaya düşecektir.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku