Gönüllü Yangın Söndürenlerin İçinde Bir Ünlü!

Oyuncu İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki orman yangını söndürme çalışmalarına destek vermek için ön safta yer alan ünlülerimizden biri.

Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangına müdahale edenler arasında ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol da bulunuyor. Bir film sahnesi değil gerçek bir yangında hortumu sırtına alan Çelikkol'un boyunu aşan alevlerle mücadele ettiği o anlar görüntülendi. İlk günden beri orada, tek bir reklam bile yapmadan canla başla alevlerle mücadele eden diğer gönüllülerle birlikte eline aldığı dev hortumla alevlerin arasına dalan oyuncunun görüntüleri sosyal medyada hızla yayılıyor.

Oyuncu İbrahim Çelikkol'un bir fotografında da yanan ormanların ardından çaresiz bakışı da yansıyor. Bu arada gönüllüler olmasa yangınlara nasıl müdahale olacak konusu hala tartışılıyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku