Fatih Erbakan İstanbul'da Niğdelilerle buluştu

İstanbul’daki Niğde Dernekleri ve Niğdeli Sanayi ve İş İnsanları Derneklerinin dahil olduğu 40 derneğin birlikteliğinden oluşan Niğde Dernekler Federasyonu (NİĞDEF) genişletilmiş yönetim kurulu istişare toplantısı geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Esenler Millet Bahçesi Gençlik merkezinde gerçekleştirildi. Federasyona bağlı tüm derneklerin tam kadro olarak temsil edildiği toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’da katıldı.

PKK 7’Lİ MASA İÇİN ÇALIŞIYOR

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, PKK’nın kurucularının ve önde gelen isimlerinin 7’li masa için seçim kampanyası yaptıklarını söyledi. Konuşmasının devamında millet ittifakına terör örgütlerinin destek verdiğini belirten Dr. Fatih Erbakan, “Biz inançlı insanların Anadolu insanının inanç özgürlüğü alanında elde ettiği kazanımların kaybedilmesine göz yumamazdık. Bu nedenle yedili masanın karşısında Cumhur İttifakında yer aldık. Bu terörü örgütleri tarafından desteklenen yedili masanın karşısında yer almamızın bir diğer nedeni de FETÖ’nün Avrupa ve Amerika’ya firar eden önde gelen yöneticileri yedili masaya destek isteyen videolar yayınlıyor. PKK terör örgütünün kurucuları başta olmak üzere önde gelen isimleri yedili masa için seçim kampanyası yapıyorlar. İki hafta önce Cemil Bayık denen şahıs Alman basınında çok geniş yer buldu. Kılıçdaroğlu ve yedili masaya destek istiyor” dedi.

BU İTTİFAKIN KARŞISINDA YER ALMAMIZ LAZIM

Terör örgütleri tarafından desteklen bu ittifakın karşısında yer almamız lazım diyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan konuşmasını, “The Ekonomist Dergisi’nin bu ayki kapağında Eroğan’ın bitmesi, Türkiye’nin yeniden demokrasiyle buluşması lazım yazıyor. Dış güçler, FETÖ, PKK ve LGBT lobileri bu ittifakı destekliyor. Ülke olarak, millet olarak Yeniden Refah Partisi olarak bu ittifakın karşısında yer almamız lazım” sözleriyle tamamladı.

URHAN’DAN TEŞEKKÜR

Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Tuğrul Urhan, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Eser, Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yusuf Salta, protokol üyeleri ve dernek yönetimindeki tüm misafirleriyle tek tek ilgilendirdiler. Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Tuğrul Urhan program ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında, “Malum seçim ortamından dolayı gelmeyen çok dostlarımız oldu. Hepsi selamlarını gönderdiler. Hepsinin selamlarını aldık. Hepsinin işlerinde Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Yoğun programlarının arasında toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran başta protokol olmak üzere tüm misafirlerimize ve kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku