Encümen Ve Komisyon Üyeleri Belli Oldu

Niğde Belediye Meclisinin 2023 yılı nisan ayı meclis toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Meclis gündeminin yer alan Encümen Üyesi seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu seçimi, İmar Komisyonu seçimi, Çevre, Sağlık, Spor, Eğitim, Kültür, Tarım, Hayvancılık ve Proje Geliştirme Komisyonu seçimi, Kadın- Erkek Eşitlik  ve İnsan Hakları Komisyonu seçimi yapıldı.

YENİ ENCÜMEN ÜYELERİ 1 YIL GÖREV YAPACAK

Meclis gündeminde yer alan ve 1 yıl süreyle görev yapacak olan 3 Encümen Üyesi seçimi yapılan gizli oylama ile gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucu, Adnan Menderes Tüner, Cumhur Durmaz ve Nevzat Türkan encümen üyesi seçildi.

KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Yeni komisyon üyeleri meclis üyelerinin katılımıyla yapılan açık oylamalar ile belirlendi. Yapılan oylama ile  Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliklerine; Yahya Dökmetaş, Elif Aktaş Öztürk, Nizami Aygün, İdris Türköz, Cumhur Dumaz. İmar Komisyon Üyeliklerine; Mustafa Giray, Sebahattin Ecemiş, Sabri Yılmaz, Cem Uzun ve Aldonat Atlı. Çevre, Sağlık, Spor, Eğitim, Kültür, Tarım, Hayvancılık ve Proje Geliştirme Komisyon Üyeliklerine; Elif AKTAŞ Öztürk, Mustafa Giray, Cengiz Tuncer, Duran Altıntaş ve Fatih Demiralan. Kadın- Erkek Eşitlik  ve İnsan Hakları Komisyon Üyeliklerine;  Asım Acar, Gülsüm Temur, Elif Aktaş Öztürk, Yunüs Aybar, Bahadır Altıntaş’ın seçilmesi açık oylamaya konulmak suretiyle kabul olundu.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku