Ekmek Zam Mı? Bakanlık ve Federasyondan Onay Bekliyor

Dün toplanan komisyonda alınan bu zam kararı ilk olarak federasyona bildirilecek. Federasyondan onay çıkması halinde ise ikinci olarak zam kararı Ticaret Bakanlığı'na bildirilecek ve Ticaret Bakanlığı'ndan da zamma onay geldiği takdirde alınan zam kararı resmiyet kazanarak uygulamaya geçilecek. Ancak Niğde Valiliğinin de  ekmek zammına itiraz etme hakkı da bulunuyor.

Niğde genelinde 2022 yılının Haziran ayı içerisinde 2.50 liradan 3,50 lira çıkmasına rağmen il genelinde çoğu mahallede uygulanmaması üzerine aradan 1 yıl gibi bir süre geçmesine rağmen zam talebi nedeniyle toplanan komisyonda ekmek fiyatının arttırılmasına onay verildi. Şimdi ise gözler Fırıncılar Federasyonunda ve Ticaret Bakanlığından gelecek haberde.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku