Düğün salonlarında fiyatta arttı, talepte arttı!

Niğde’de düğünleri olumsuz etkileyen bir fiyat artışı da Niğde’deki düğün salonlarında ve kır bahçelerinde yaşandı. Niğde’de geçen yıla göre düğün solonu ücretlerinde yüzde 100 artış meydana geldi. 

20 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Niğde’de düğün sezonu açıldı. Evlilik masrafları arasında en fazla yer tutan düğün salonu fiyatları bir yılda ikiye katlandı. Kır düğünü, düğün salonu gibi mekanlarda fiyatlar geçen yıla oranla neredeyse yüzde 100 arttı. 
Niğde’de bu sene düğün salonu fiyatları hafta içi 20 bin liradan hafta sonu ise 25 bin liradan başlıyor. Bu fiyatlar davetli sayısı ve verilen hizmetlere göre değişiyor. Bazı düğün salonlarında ise fiyatlar hafta içi 25 bin lira, hafta sonu 45-60 bin lira olarak salonuna göre değişiyor. Niğde’de kır düğünü mekanlarında düğünlerini yapmak isteyenler ise 35 bin ile 70 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda kalıyor.

FİYATTA, TALEPTE ARTTI
Niğde’de düğün salonları fiyatlarının neredeyse iki kat artmasına rağmen, düğün salonu ve kır bahçesi düğün mekanlarına olan talebin de arttığı öğrenildi. Niğde’de bulunan bazı düğün salonlarının 2023 Eylül ayı sonuna kadar dolu olduğu öğrenilirken, birçok vatandaş artan fiyatlara rağmen düğünlerini, düğün salonları veya kır bahçesi düğün mekanlarında yapmayı tercih etmeye devam ediyor.(

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku