Çiftçilere yüzde 70 hibeli nohut desteği

Hibe destekli nohut tohumu almak isteyen çiftçiler, başvurusu bugün başlayan projeye 3 Mart tarihine kadar Tarım İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şubesine müracaat edebilecek.

Yapılan açıklamada, “Tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirmesi kapsamında “Tarım Arazilerinde Sertifikalı Nohut Plantasyonunun Etkinleştirilmesi Projesi” ile ilimiz kurak tarım arazilerinde yetiştirilmek üzere %70 hibeli nohut tohumu dağıtılacaktır. Başvurular şahsen nüfus cüzdanı fotokopisi ve Ekim yapacağı kurak arazinin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) veya tapu fotokopisi ile Tarım İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şubesine yapılacaktır. Başvuru tarihi 24.02.2023 ile 03.03.2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadardır” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku