CHP, Aile Destekleri Sigortasını Anlatmak Üzere Sahaya iniyor

CHP İl Başkanı Erhan Adem Parti binasında gazetecilere yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “ 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır mücadelesini verdiği bir projesi var; Aile Destekleri Sigortası. Bu projeyle amaçlanan Kadınları, Çocukları ve Ailelerimizi güven çemberine almak. Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da il kadın kolları çok kıymetli bir çalışma başlattı. Aile destekleri sigortasını “Umudu Taşı” kampanyası kapsamında kapı kapı anlattı.

Şimdi bizde bu kıymetli projeyi tüm Türkiye’ye yayacağız. “Türkiye’de umudu taşı” kampanyası kapsamında Niğde şehri olarak aile destekleri sigortasını anlatmak üzere sahaya çıkıyoruz. Her bir vatandaşımıza aile destekleri sigortasını kapı- kapı anlatarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Bizleri her an mahallerinizde, sokaklarınızda parklarınızda görebilirsiniz. İktidarımızda Bir Hak Haline Gelecek Olan Aile Destekleri Sigortasını En Çok Da İhtiyacı Olan Kadınlara Anlatacağız. Ben inanıyorum ki kadınlar feraha çıkacak, güçlenecek, ailelerimiz rahata erecek, ülkemiz büyüyecek. Umutluyum ve bu umudumu sizlere aşılamak istiyorum. Hep birlikte umudu çoğaltalım, yaşatalım ve Türkiye’de umudu taşıyalım!” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku