Çeşitli suçlardan aranan 186 şüpheli yakalandı

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamalarda; “ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 15-30 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 55 Kasten Yaralama, 39 Taksirle Yaralama, 19 Tehdit, 16 Hakaret, 6 Dolandırıcılık, 2 Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirme, 2 Güveni Kötüye Kullanma, 1 Kasten Öldürmeye Teşebbüs, 1 Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma, 1 Özel Hayatın Gizliliğinin İhlali, 6 Yağma(Gasp) Olayları aydınlatıldı. Olaylarla ilgili olarak 186 Şüpheli şahıs yakalanmış, 36 şüpheli şahıs adli mercilere mevcutlu olarak sevk edilmiş olup 18’i tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.

Hakkında yakalama emri bulunan 28 şahıstan 11’i cezaevine teslim edilmiş, 17 şahıs ise ifadelerinin alınması için adli mercilere teslim edilmiştir. Ekiplerimizce yapılan umuma açık işyerleri denetiminde 120 işyeri denetlenmiş, ilgili birimlere eksiklikler bildirilerek gerekli işlemlerin yapılması sağlanmıştır. Ekipler Amirliğimizce yapılan çalışmalar neticesinde; 795 Şahsın GBT sorgusu yapılmış, 1 Ruhsatsız Tabanca, 5 Tabanca Fişeği, 10 Gram Narkotik Madde, 2 aranan şahıs yakalanmıştır. Kayıp Olarak Aranan 7 Şahıs Bulunduğu açıklandı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku