Ak Partiden Ankara Çıkarması

Düzenlenen ziyaretlerde çok verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan İl Başkanı Kılıç; Genel Merkezimizde gerçekleşen kongrelerimizden sonra yeni görevlerine başlayan Kadın Kolları Başkanımızı ve Gençlik Kolları Başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaret de 2023 ve 2053 vizyonlarımızı, gelecek seçimlerde yapacağımız çalışmaları konuştuk. AK Parti ailesi olarak hedeflerimize durmadan, yorulmadan tüm teşkilatımızla birlikte Niğde’miz adına tüm gayretimizle çalışacağımızın sözünü verdik.’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşmelerine devam eden heyet, Niğde’de devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişare de bulundu. Projeler hakkında bire bir görüşme sağlayan heyet Bakanların Niğde’ye gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku