7 Şehit Mezarı Yenilendi

Zaman içinde yıpranan ve çevresel etkilerle kaybolmaya yüz tutan bu mezarlar Niğde Belediyesi ekiplerinin titiz çalışmaları ile halkımızın ziyaretine açıldı. Gerekli olan izinlerin alınması ile başlatılan çalışmaların neticesinde yenilenen mezarlar şehrimizin tarihi açısından önemli bir yer tutuyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;  “Şehitler tepesini boş bırakmayan asil ve şerefli bir milletin evlatları olarak tarihimize sahip çıkmayı boynumuzun borcu olarak biliyoruz. Çoğumuzun bildiği üzere Şehitler Mahallemize ismini veren şehit mezarları bu bölgededir. Biz burayı layık olduğu şekilde düzenleyerek bakımını yaptık ve halkımızın hizmetine sunduk. Mezarlarımızın yenilenmesi çalışmalarına katılan başta ekip arkadaşlarım olmak üzere gerekli izinlerin hızlı bir şekilde çıkarılmasını sağlayan İl Kültür Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah hepimizi aziz şehitlerimize layık olan torunlardan olmayı nasip etsin. Hepsinin ruhları şad olsun.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku