51 Bor Spor formalarını tanıttı

Bor 100. yıl stadyumunda 51 Bor spor kulüp Başkanı ve teknik adamları: Erhan Özgen, Ahmet Avşar, Mesut Ekizoğlu ve İlyas Gündağ, Forma sponsoru yetkilileri tanıtım programında yer aldılar.

 51 Bor Spor takımı kuruldukları günden bu güne seyirci maçları yaz kış izleyerek, sporsever firmalar ise tarafından güçleri nispetinde destek vermeye çalışıyorlar. Bor ilçesinde faaliyet gösteren iki firma daha bu destek seferberliğine 51 Bor Spora forma ve kaban desteği sağlayarak katıldılar. Yeşil sahaya yeni formaları ile çıkan 51 Bor Spor oyuncu ve teknik adamları, maç öncesi forma ve kaban desteklerini firma sahipleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Firma Temsilcileri; Desteğe Devam!

Forma sponsoru ve kaban sponsoru yetkilileri, 51 Bor spora her konuda destek olacaklarını ve firma olarak ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

Başkan Özgen'den Teşekkür

 51 Bor Spor Kulüp Başkanı Erkan Özgen, Bor ilçesinin tek resmi takımı 51 Bor Spora spor sever Borluların izleyici olarak manevi ve firmalarımızın sporculara sportif malzeme destekleriyle takımımız gücüne güç katmaktadır, destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İdari Menajer Avşar Net konuştu

51 Bor Spor İdari Menajeri Ahmet Avşar, forma ve kaban tanıtım programı sonrası basın mensuplarının futbolcu seçiminde önceliğiniz nedir sorusunu; Futbolcu seçiminde hız, çeviklik, atiklik önemli olsa da bizim ilk önceliklerimiz ahlaklı ve yerli olması şeklinde yanıtladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku