26 odada seçim startı verildi

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların seçim takvimi belli oldu. 1 Ocak ve 31 Mart tarihleri arasında 26 odanın kongreleri gerçekleştirilecek. Odaların kongrelerinin yapılmasının ardından oda yönetimleri tarafından seçilecek olan birlik yönetiminin seçimi ise Mayıs ayında olacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından seçim tarihleri belirlenen odalarda 1 Ocak ile 31 Mart tarihleri arasında seçim heyecanı olacak. Şu anda başta  1 Ocak itibariyle Terziler Odası olmak üzere birçok odada seçim yarışları başladı. 31 Mart’tan sonra tüm yönetimlerini seçmiş olacak olan 26 oda, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yönetimini Mayıs ayı içinde seçecek.

NESOB BAŞKANI YEŞİL TERZİLER ODASINA YENİDEN ADAY

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası birliğine bağlı 26 odamız da 1 Ocak tarihi itibariyle seçimlerin başlayacağını söyleyen NESOB Başkanı Yeşil; “ Niğde’mizde 13, ilçelerimizde de 13 olmak üzere toplam 26 odamız bulunmaktadır. 1 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da Terziler Odamızın genel kuruluyla başlayacak olup 31 Mart tarihine kadar tüm odalarımız genel kurullarını tamamlayacaklardır. Terziler odası başkanı olarak yeniden oda başkanlığına adayım.  Terziler Odasına şuan itibariyle karşımıza kimse çıkmamış olup tek aday benim ve tek adayla girilecek gibi gözüküyor. Esnaflarımız bize bu görevi yeniden layık görürlerse yeniden görevimize devam edeceğim” dedi.

YEŞİL, NESOB BAŞKANLIĞINA ADAY

Terziler odasında karşımızda bir rakip yok. İnşallah terziler odası genel kurulunu aldıktan sonrada Mayıs ayın gerçekleştirilecek olan NESOB Başkanlığı için yeniden adayım. Esnafımız bizi uygun görürse yeniden kaldığımız yerden devam edeceğiz. NESOB başkanlığım 4yıllık sürecinde her daim esnaf ve sanatkârlarımızın sorunları için mesai mefhumu gözetmeden yanlarında olduk ve olmaya da devam ediyoruz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku