17 hırsızlık olayı aydınlatıldı, 20 şüpheli gözaltına alındı

Öte yandan hırsızlık şüphelileri tarafından çalınan malzemeler sahiplerine teslim edildi. Ayrıca yapılan çalışmalarda 1 dolandırıcılık suçundan aranması bulunan şahıs yakalandı.

Niğde Valiliğinden yapılan Açıklamalarda; “Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;6 ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 6 Şüpheli şahıstan 2’si çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, diğer 4 şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir. 3 ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 4 Şüpheli şahıstan 3’ü hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu 2 Motosiklet sahiplerine teslim edilmiştir. 2 ayrı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) Şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak suça konu malzemeler sahibine teslim edilmiştir. 2 ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 Şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.2 ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 Şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapılmıştır. Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 Şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu otomobil sahibine teslim edilmiştir. İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 Şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapılmıştır. Hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Hırsızlık suçlarından Aranma kaydı bulunan 1 şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir. Hakkında Bilişim Sistemlerinin, Banka ve Kredi Kurumlarının Aracı Olarak Kullanılması Yolu ile Dolandırıcılık Suçu’ndan Aranma kaydı bulunan 1 Şüpheli şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku