Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Şehidimizin Ailesine ve Gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim etti.

Törende, Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Çanakkale Deniz Zaferi’nin Türk Milleti tarafından tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunun altını çizdiği konuşmasında; "Kahramanca kazanılan zaferlerimizi, torunlarımıza, evlatlarımıza bizden sonraki nesillere, bu vatanın ne bedeller ödenerek kazanıldığını en iyi şekilde anlatmamız çok önemli. Bu günler de buna bir vesile.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yâd ediyorum. Allah, mekânlarını cennet eylesin.

Bu anlamlı günde yine çok anlamlı bir vesile için bir aradayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizlere tevdi edilen devlet övünç madalyalarını ve beratını şehidimiz Enes Alper'in babasına ve Gazimiz Kamil Yıldırım’a takdim edeceğiz.

Şüphesiz bu madalya ve beratlar, ailelerimiz için çok büyük bir övünç vesilesi. Bizlerin de onlara olan vefa borcumuzun ve şükran duygularımızın bir ifadesi. Sayın Cumhurbaşkanımız adına madalya ve beratları takdim etmekten dolayı da büyük onur ve mutluluk duyuyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratını Gazi Kamil Yıldırım ve Şehit Enes Alper adına babası Mehmet Emin Alper'e takdim etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku