Vali Koç'tan İçişleri Bakanına hayırlı olsun ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İç İşleri Bakanı olarak görevlendirilen Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret eden Niğde Valisi Mustafa Koç, Bakan Yerlikaya’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Niğde Valisi Mustafa Koç, İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Ali Yerlikaya’ya ellerinden gelen desteğin en iyisini vermeye çaba göstereceklerini belirtti. 

Vali Koç, Bakan Yerlikaya’yı ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kabinede, İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Sayın Bakanımız Ali Yerlikaya’ya makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. 
Türkiye Yüzyılına önemli hizmetlere imza atacağına inandığımız sayın bakanımıza, bizlerde elimizden gelen desteği verme çabası içerisinde olacağız. 
Bu vesile ile ülkemize önemli hizmetlerde bulunan bir öncesi bakanımız Süleyman Soylu’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni Bakanımız Ali Yerlikaya’ya da görevlerinde başarılar diliyorum. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Üniversitede İlk Kez THE Asya Üniversite Sıralamasına...
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi dünyanın en saygın uluslararası üniversite sıralama kuruluşu Times...

Haberi Oku