Vali Çelik, Rektör Uslu'yu ziyaret etti

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Vali Cahit Çelik’e Üniversitenin son yıllarda gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalar ile yerleşkedeki fiziki ve altyapı gelişimleri konusunda bilgi verdi. Ziyaret kapsamında Vali Çelik, Rektör Uslu ile birlikte merkez yerleşkeyi gezdi ve Üniversitenin Sıfır Atık Uygulamalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.
Rektör Uslu, burada yaptığı açıklamalarında, Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Çalışmalarında Türkiye'deki 11 pilot üniversite arasında yer alan Üniversitenin Sıfır Atık Uygulamaları Kampüs kategorisinde En İyi Uygulama Ödülü'nün sahibi olduğu bilgisini vererek, Üniversitenin geri dönüşüm alanında yaptığı çalışmalarını da  anlattı.
Vali Cahit Çelik  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin Niğde ve bölge için çok değerli çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektör Uslu’ya teşekkür etti. Rektör Uslu Vali Çelik'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku