Niğdeli Dolmuşçudan İlginç Satış İlanı

Niğde – Değirmenli arasında dolmuşçuluk yapan Harun Doğan isimli vatandaş, sarı siteye verdiği satış ilanında ilginç bir başlık kullandı. Doğan, satış ilanını başlığına, “Hükümetin yanlış politikasından dolayı işi bırakıyorum yazdı. 

Akaryakıta yapılan zamlar hem araç sahiplerini hem de vatandaşları zor durumda bırakıyor. Bütün yurtta zamlara karşı tepkiler gelirken Niğde'den de ilginç bir tepki geldi. Niğde-Değirmenli kasabası arasında minibüsü ile yolcu taşıyan Harun Doğan isimli vatandaş aracını Sahibinden.com sitesinde satışa koydu.  Minibüsünü satışa çıkaran Harun Doğan ilandaki başlığı ise çok dikkat çekici. İlanda araçla ilgili bilgi verilmesi gereken yere "HÜKÜMETİN YANLIŞ POLİTİKASINDAN DOLAYI İŞİ BIRAKIYORUM" başlığını açan araç sahibi ilginç başlıkla aracını satışa sundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku