NESOB ile Deniz Bank arasında Esnafa avantaj sağlayan iş birliği

İki kurum arasında imzalanan anlaşma ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalarına kayıtlı üyeler Deniz Bank’ın kendilerine özel sunduğu 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi’den yararlanabilecek. Üye esnaf ayrıca Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabilecek. 
“Sektörel uzmanlığımız ile esnafımızın her ihtiyacında yanlarındayız”
İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Deniz Bank Niğde Şube Müdürü Ejderhan Arabacı şöyle konuştu; “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile Deniz Bank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile yaptığımız işbirliği kapsamında Oda üyelerine; 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz”. 
Konuyla ilgili olarak değerlendirme yapan NESOB Başkanı Alim Yeşil Esnaf ve Sanatkarın her zaman yanında olduklarını, bundan sonrada Esnaf ve Sanatkarın faydasına olacak her türlü girişimlerin yapılacağını  belirterek Denizbank ile yapılan işbirliği protokolünün camiamıza faydalı olacağı düşünceleri ile hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku