Kooperatif Bilgi Sistemi toplantısı yapıldı

Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü salonunda gerçekleşen toplantıda; Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Vahap Erol ve konu ile ilgili teknik personellerin  Kooperatif Bilgi Sisteminin kullanımına ilişkin usul ve esaslar hakkında  kooperatif başkanlarına bilgi verildi.
Kooperatif Bilgi Sistemi KOOPBİS nedir?
Tüm kooperatiflerin, kooperatifçilik hizmetlerine elektronik ortamda erişebildiği ve merkezi veri tabanının yönetildiği sistemdir.
KOOPBİS'le, kooperatiflerin ticaret sicili kayıtları, finansal tabloları, gayrimenkul durumları, yönetim kurulu ve denetçi raporları, genel kurul toplantı evrakları ve ortakların bilgileri kayıt altına alınarak, kooperatifçiliğe ait tüm veriler tek merkezde toplanır.
Kooperatife ve ortaklarıyla ilgili bilgi ve belgelerin KOOPBİS'e eksiksiz biçimde zamanında işlenmesi ve güncelliğinin sağlanmasından kooperatif yönetim kurulu üyeleri sorumludur.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku