AK Parti'de yeni başkanlar belli oldu

AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, Merkez İlçe, Bor, Altunhisar, Ulukışla, Çamardı ve Çiftlik ilçe başkanlarının görevlerinden affını istemelerinin ardından çarşamba ve perşembe günleri temayül yoklamalarının yapıldığını ve Genel Merkez tarafından yeni başkanların atandığını duyurdu.
AK PARTİ YENİ İLÇE BAŞKANLARI
Merkez İlçe Başkanı Hacı Mehmet Eren
Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan
Çamardı İlçe Başkanı Resul Aladağ
Ulukışla İlçe Başkanı İsmail Akyol
Çiftlik İlçe Başkanı Ramazan Tekin
Altunhisar İlçe Başkanı Ahmet Baştürk oldu.
Özdemir yaptığı basın açıklamasında; ‘’Önümüzde yerel seçimler için Belediye Başkanlıkları, Meclis Üyeliği başvurularında bulunma ihtimallerinden dolayı başkanlarımız görevlerinden affını istemişlerdi. Teşkilat çalışmalarımızın aksamaması için İl Koordinatör Milletvekilimiz Davut Coşkun Şiviloğlu önderliğinde temayül yoklamamızı yaptık. Bu yoklamalar sonucunda yeni başkanlarımız belirlendi ve Genel Merkezimiz tarafından atamaları yapıldı. Göreve getirilen Başkanlarımıza ve yeni yönetimlerine şimdiden başarılar diliyor. Daha önce görev alan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Teşkilatımız için hayırlı olsun.’’ dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku