Vali Çelik'ten Türkiye Sakatlar Derneği Niğde şubesine ziyaret

Ziyaret esnasında Vali Çelik; “Engelleri azimle ve inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin Engelliler Haftasını tebrik ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Çelik, Hangi nedenden olursa olsun, engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve yaşama sevincine engel olmamalıdır. Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan bu bilinçten hareket ederek engelli vatandaşlarımızın sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmamız gerektiğini asla unutmamalıyız. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırarak, onları çalışma hayatında toplumda aktif rol üstlendirecek çalışmalar yapmak, engelli vatandaşlarımıza fiziksel, psikolojik ve sosyal yönden destek olmak hepimize düşen en önemli görevlerden biridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Engelliler Haftası vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza ve onların her zaman yanlarında olan fedakâr ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku