TEKNOFEST 2024 Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Bu yıl Adana'da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST yarışmaları hakkında bilgilendirme yapılan toplantıda 47 ana kategori ve 117 alt kategoride yapılacak teknoloji yarışmalarına başvuruların 20 Şubat 2024 tarihine kadar https://www.teknofest.org/tr/ internet sayfasından yapılabileceği belirtildi. 

T3 Vakfı İl Sorumlusu Büşra Nur Yıldırım'ın sunumları ile başlayan toplantı TEKNOFEST İl Milli Eğitim Müdürlüğü il temsilcisi Ar-Ge birimi öğretmenlerin sunumu ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’ın konuşmalarıyla sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, "Milli İHA'larımızın mimarı Merhum Özdemir Bayraktar ile başlayan Milli Teknoloji Hamlesi serüvenine bizler de öğrencilerimizi bu alanlara yönlendirerek katkıda bulunmalıyız. Öğrencilerimizi proje yapan, problem çözen ve teknoloji üreten nesiller olarak yetiştirmek millî bir sorumluluktur. TEKNOFEST 2024 sürecinde yer alacak okullarımıza, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize tüm süreçlerde destek olacağız. Şimdiden emekleriniz için teşekkür eder başarılar dilerim." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku