SMMMO Ön Muhasebe Kursu başladı

2024 yılında ilk SMMMO yedincisini düzenlediği ön muhasebe kursları 2 hafta devam edecek ve kursta ön muhasebe ile ilgili tüm konular teorik ve uygulamalı olarak verilecek.

Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ön muhasebe kurslarına belli bir takvime bağlı olarak bu yıl da yeni kursiyerleri ile devam ediyor.

EĞİTİMLER BAŞLADI

Hafta içi akşam 18.30 ile 21.30 saatleri arasında olmak üzere başlayan eğitim 10 gün devam edecek olan kursun amacı, mükelleflerden ve kurs almak isteyen kişilerden gelen taleplerden doğan ön muhasebeyle ilgili personel ve bu personellerinin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak. Kurs bitiminde verilecek olan sertifikalar ise iş hayatında oldukça önemli bir yer tutuyor. Bu sertifikalar aynı zamanda kursu tamamlayanlar için bir işe yerleşmelerinde referans niteliğinde katkı sağlıyor.

KURSİYERLERİN ÖZ GEÇMİŞ HAVUZU OLUŞTURULUYOR

Kursa katılan her bir kursiyerin öz geçmişleri bu kursla birlikte oluşturulan öz geçmiş havuzuna ekleniyor. Bu havuzdan daha sonra personel talebi olan firmalara ve işletmelere niteliklere uygun olan personel temini sağlanırken istihdam konusunda da ciddi bir hizmete aracılık edilmiş olunuyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku