Olay yeri inceleme 27 olayı vücut izlerinden aydınlattı

Konu ile ilgili olarak Niğde Valiliğince yapılan açıklama şu şekilde; “ İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevlilerince 01-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Olay Yerinden tespit edilen vücut izlerinin incelenmesi neticesinde; 6 Evden Hırsızlık, 6 Oto Hırsızlığı, 6 İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde gerçekleştirilen Hırsızlık, 2 Ateşli Silahla Kasten Yaralama, 2 İşyerinden Hırsızlık,1 Narkotik Suçlar Konusu ve 4 Dış İllere ait Terör, Dolandırıcılık ve Hırsızlık Konusu olmak üzere: 27 olay vücut izlerinden aydınlatılmış olup; Olaylarla ilgili 28 şüpheli tespit edilmiştir.

Başkasına ait kimlik bilgilerini kullanan/Kimliği hakkında yalan beyanda bulunan 7 şahıs on parmak izlerinden tespit edilmiştir. İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle ve kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku