Niğde Belediyespor Bölgesel Ligde Namağlup devam ediyor

Niğde Belediyespor 2 - 0 Homurlu 1951 Spor

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Niğde Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi Homurlu 1951 Spor’u -0'lık net bir skorla mağlup etti. Kampüs Stadında oynan karşılaşmada temsilcimiz Niğde Belediyespor rakibi Homurlu 1951 Sporu 2-0'lık net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı lacivertli takımımız taraftarın yoğun desteğiyle moral bulurken, taraftarın etkili desteği karşılaşmanın seyrini olumlu yönde değiştirdi. Maç sonunda taraftarlar futbolculara karşı sevgi gösterisinde bulundu.

Bölgesel Amatör Lig, 13'lü 3 grup, 14'lü 6 grup, 15'li 2 grup ve 16'lı 1 grup olmak üzere toplam 12 gruptan oluşuyor. Ligde ilk maçlar 14-15 Ekim 2023 tarihleri arasında başlamıştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Uzkurt’tan Niğde’ye konut müjdesi
Niğde Valisi Cahit Çelik, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,...

Haberi Oku