Gönüllü gençler cami temizliği yaptı

Gençlerin İyilik Ağacı Projesi' kapsamında Bor ilçesinde bulunan bir caminin, temizlik etkinliğiyle ilgili Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi kurumsal sosyal medya hesabından; “İyilik yapan, İyilik bulur. Gençlerin İyilik Ağacı’ yeşermeye devam ediyor. Gönüllü Gençlerimizle cami temizliği etkinliğimizde buluştuk” bilgilendirmesi yapıldı.

Niğde Gençlik Hizmetleri Müdürü Turan Sayın, konu hakkında yaptığı açıklamada, " Cami temizliğinde duyarlılık gösterip bize yardımcı olan gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi kapsamında hem iyilikler yapmaya hem de yaptığımız iyilikleri taçlandırmak adına faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Projemiz kapsamında ayrıca; köy okullarımızı da ziyaret ediyoruz. Tabi bu hizmetleri gerçekleştirirken, bunları taçlandırmak gerekir. Bizde bu maksatla proje kapsamında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizler Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak her gün farklı alanlarda sahalardayız. Merkezimizde gençlere etkinlik düzenliyoruz, köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarımızla birlik oluyoruz. Yani kısacası Gençlik Merkezi her yerde. Merkezimizde gençlerimize yönelik her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz devam etmekte. Bu nedenle tüm gençlerimizi merkezimizin faaliyetlerinden faydalanmaları konusunda burada çağrıda bulunarak, gençlerimizi merkezimize bekliyoruz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Uzkurt’tan Niğde’ye konut müjdesi
Niğde Valisi Cahit Çelik, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,...

Haberi Oku