NGC'den Vali Çelik'e hayırlı olsun ziyareti

10 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Atama Kararnamesi ile Niğde Valisi olarak ataması yapılan Cahit Çelik’e Niğde Gazeteciler Cemiyeti hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Valiliği görevine atanan Cahit Çelik’i tebrik ederek görevinde  başarılar diledi. Niğde basını hakkında Vali Cahit Çelik’e bilgi veren başkan Düzgün, cemiyet faaliyetlerinden bahsederek, Niğde’nin öncelikli sorunları hakkında bilgi verdi.
Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, NGC Başkanı Alpaslan Düzgün; ‘’Niğde’nin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında yapılacak her güzel çalışmada, Niğde basını olarak sayın valimizin yanında olacağımızı ve destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum.’’ dedi.
MİLLETİMİZE VE NİĞDE’MİZE HİZMET EDECEĞİZ
Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan, yönetim kurulu, denetleme kurulu ve cemiyet üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cahit Çelik, göreve kısa süre önce başlamış olmasına rağmen Niğde basınının ilkeli ve duyarlı bir gazetecilik anlayışı sergilediğini belirterek; ‘’Niğde’de basınımızın aktif olarak görev aldığını gözlemliyorum. Bu anlamda basınla olan ilişkilerimizi önemsiyoruz. İnşallah Niğde’nin sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında da birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Hepimizin amacı Niğde’ye hizmet etmek, Niğde insanına, milletimize en güzel hizmeti sunmak.  Hep birlikte değerlerimize sahip çıkarak hizmet üretmek, şehrimizin sanayi, tarım, turizm alanlarında kalkınmasına, insanlarımızın refahına, huzuruna katık sağlamak en büyük hedefimizdir. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.’’ dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku