Merkezim Her Yerde Projesi Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü´nün destekleri ile 81 ilin Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan “Merkezim Her Yerde” projesi devam ediyor. Merkezim Her Yerde projesi kapsamında Bademdere İlkokulu’nda Gönüllüler ile birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi Müdürlüğü´n de görevli gençlik liderleri, Bademdere köyünü ziyaret ederek, köy okulunda eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldiler. Öğrencilere “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gerçekleştirecekleri sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi veren gençlik liderleri, öğrencilerle birlikte doyasıya eğlendiler.

Merkezim Her Yerde projesi kapsamında gençlerle buluşmaya devam edeceklerinin altını çizen Gençlik Merkezi Müdürü Turan Sayın,“Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzün 81 ilde başlattığı “Mobil Gençlik Merkezi” projesi ile çocuklarımızı spor ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyoruz.  Bu bağlamda gençlik liderleri ve gönüllü üyelerimiz “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gençlerimizle buluşmaya devam ediyor. Proje kapsamında Bademdere Köyümüzü ziyaret ederek Bademdere İlkokul bahçesinde kurduğumuz sanatsal ve sportif stantlar ile çocuklarla doyasıya eğlendik. Gençlik Merkezimizde görevli gençlik liderleri ve gönüllü gençlerimiz, ilk olarak ‘Merkezim Her Yerde´ projesi kapsamında öğrencilere; sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda bilgiler verdi. Öte yandan öğrencilere, merkezimizin faaliyetlerinde anlatıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku