Kaymakam Çam Horoz köyünde incelemelerde bulundu

Ziyaretine Şehit Mehmet Sezgin İlkokulundan başlayan Kaymakam Çam, öğrencilerle bir süre sohbet edip, öğretmen ve idarecilerden bilgiler aldı.

Okul ziyaretinden sonra köy sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Çam , vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek kendisine sorulan soruları cevapladı ve taleplerin imkânlar dâhilinde gerçekleşeceğini belirtti.

Köy ziyaretlerinde, başta okulların fiziki yapıları, öğrencilerin eğitim durumları, öğretmenlerin sorunları ve istekleri, köylerin alt yapı sorunları gibi konularda yetkililerden bilgi alan Kaymakam Çam, sorunların çözümü konusunda gerekli girişimlerin yapılacağı ve hep birlikte sorunların üstesinde gelinebileceğini belirtti.

Kaymakam Çam, Köy muhtarlarından köyleri ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra vatandaşları dinleyen Kaymakam Çam, kendisine iletilen    sorun ve taleplerin değerlendirilip çözüme kavuşturulması amacıyla ilgili daire müdürlerine talimatta bulundu.

Devletimizin köylere yaptığı yatırımların artarak devam ettiğini kaydeden Kaymakam İlhan, 2024 yılında da önem sırasına göre köylerimize yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek; “devlet olarak vatandaşlarımıza kamu hizmetini eşit, etkin ve verimli bir şekilde sunmak boynumuzun borcudur.” Diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku