Kaymakam Çam hane ziyaretlerini sürdürüyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı ailelerini ziyaret eden Kaymakam Çam, evlerine konuk olduğu vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek vatandaşların dile getirdiği sorunlarını dinledi. Beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından destek verilen ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Kaymakam Çam; “İmkânlarımızın elverdiği ölçüde ulaşılmadık ihtiyaç sahibi, başı okşanmadık yetim ve öksüz bırakmamaya ve Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Çam’a teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan ve Devletimizden Allah razı olsun. Bize gösterilen ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok mutlu etti” dediler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku