Gençlik Merkezleri'nde  minik ebrucular işbaşında

Etkinliğe katılan öğrenciler 7'den 77'ye ebru sanatını anlattı ve pratik olarak yapılışını aktardı. Etkinliğe katılanlar daha sonra eğitmenlerle birlikte ebru yaptı.  Niğde'de faaliyet gösteren Gençlik Merkezi'nin düzenlemiş olduğu etkinlikle öğrencilerini Ebru Sanatı ile buluşturdu. Yapılan programda öğrencilere Ebru sanatı ile ilgili bilgiler verildi.

Niğde Gençlik Merkezi örnek bir projeye imza attı. Minik öğrenciler etkinlik çerçevesinde Ebru Sanatı ile tanıştı. Öğrenciler Gençlik Merkezi'nde giderek, Gençlik Merkezi eğitmenler eşliğinde Ebru Sanatının nasıl yapıldığını izleyerek ve uygulayarak öğrendiler. Eğitmenler, Ebru Sanatının öğrencilere bir şeyler başarmanın hazzını yaşatıp kendilerine güvenmeyi öğrettiğini belirtti. 

Niğde Gençlik Merkezi eğitmenleri ise amaçlarının çocuklara sanata bakış açılarını geliştirmek olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizi birçok farklı etkinlikte bir araya getirdik. Bu kez ise ilk defa minik öğrencilerimizi Ebru Sanatı ile buluşturduk. Amacımız onlara iyi bir eğitim vermenin yanı sıra sanata yönlendirmek. Gençlik Merkezi eğitmenleri olarak bu tür etkinliklerimize devem edeceğiz. Bu imkânı bize sağlayan Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ’ye çok teşekkür ederiz” dediler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku