Geleneksel Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Görsel Sanatlar danışman öğretmenleri Yeşim Karakuş ve Erdal Karakuş’un öğrencileri ile birlikte hazırladığı karma resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide 5 farklı temada, 60 adet resim sergilendi.

Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi’nde üç gün açık kalacak serginin açılışı; Niğde Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç ve Niğde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Altan ile Özel Eğitim Şube Müdürü Halis Erçatım tarafından gerçekleştirildi. Açılışta Neslihan Gül Koç’a Görsel Sanatlar öğrencilerinin yapmış olduğu tablo hediye edildi.

Merkez müdürü Ahmet Kılıç sanatsal ve bilimsel faaliyetlerin Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezinde bundan sonraki yıllarda da artarak devam edeceğini ifade etti.

Kılıç; “2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca yaptıkları çalışmalar ile katılımcıların beğenisini alan öğrencilere çalışmalarda öğrencilere danışmanlık yapan öğretmenlerimiz Yeşim Karakuş ve Erdal Karakuş’a, sergi sırasında müzik dinletisi ile sergiye eşlik eden öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz Naciye Burcu Uslu İnel, Yusuf Andaç ve Mehmet Aras'a, emeği geçen sanat grubu öğrencilerimize, sergi için gerekli hazırlıkların yapılması için destek veren merkez çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Uzkurt’tan Niğde’ye konut müjdesi
Niğde Valisi Cahit Çelik, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,...

Haberi Oku