CHP'li Gürer yerel seçim çalışmalarına devam ediyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Merkez Belediye Başkan Adayı Av.Hulusi Özen ile Niğde’de ziyaretlere katılırken Kasabalarda da CHP Belediye Başkan Adaylarına destek gezilerini sürdürüyor. Yeşil Gölcük Belediye Başkan Adayı  Çağlar Yüksel ziyaret eden Gürer yaptığı konuşmada  bölge ve ülke sorunlarına değindi.Çiftçinin ve hayvancılık yapanın yaşadığı sıkıntıları bildiğini ve gündeme taşıdığını ifade eden CHP Milletvekili Ömer  Fethi Gürer Yeşilgölcük Belediyesinin yeniden CHP yönetimine geçeceğine inandığını ifade etti. Başkan adayı  Çağlar Yüksel her zaman yanında olacağız diye konuştu. Gürer”Tüm hemşehrilerimizin ayrımsız belediye başkanı olacak Yüksel ile Yeşilgölcük kasabımızı gelişmesini sağlayacağız “ dedi.
Orhanlı Kasabasını da ziyaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer CHP Belediye Başkan Adayı Zennur Kılıç için destek istedi. Orhanlı’da üretici sorunları yanında kasabada araziden kuyu suyu faturasından arazi sorununa kadar her sıkıntınızda yanınızda olduk,olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.Vereceğiniz oylar yalnız yerelde değil genelde sorunları da düşünerek kullanın ki sorunlar artmasın “ diye konuştu. 
Merkez Bağlama kasabası Belediye Başkan Adayı  Muammer Afşar’ı da ziyaret eden Gürer “biz hiç bir hemşehrilerimize hangi partilisin demedik.Sorunu derdi olanın yanında olduk.Belediye Başkanlarımız seçilip göreve başladığında ayrımsız hizmet verecek ve beldeleri gelişimi için çalışacaktır.Yerel seçim bölgenin sorunlarının aşılması ve bölgede yaşıyanların bir arada birlikte isteklerine yönelik hizmetin verilmesidir.Bağlama Kasabası sorunlarını bilen ve bunların çözümü için çalışan bir anlayışla kasabaya hizmet taşınacaktır” diye konuştu.

Niğde Merkez Dündarlı Kasabasında CHP Belediye Başkan Adayı Adem Şahin ile Niğde Merkez Alay Kasabası Belediye Başkan Adayı Yusuf Akdemir’i ziyaret edip başarı dileyen  CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tüm seçime girdiğimiz il,ilçe ve kasabalarda başarılı olacağımıza inanıyorum.Sorunları bilen çözüm içinde projeleri ile adaylarımız sahada.Bizlerde destek olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bor ilçesinde CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Yalçınkaya ile dükkan dükkan esnaf ziyaretinde bulunan  Ömer Fethi Gürer Niğde Merkezde de esnaf ve kahvehanelerde hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor.(CHP)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku