CHP Niğde İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Spor Salonu'nda 31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin adaylarını belirlerken sokağa kulak verdiklerini ifade etti.

Özel, "Adaylarımızı belirlerken seçmenimizi dinledik. Örgütümüzü dinledik. Aday adaylarımızı dinledik." dedi. CHP lideri, bundan sonraki dönemde belediye başkanlarının 3 aylık karneye tabii tutulacağını da açıkladı. Toplantıya, adaylığı tartışmaya yol açan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katılmadı. Özel, konuşmasında bir kez daha "Türkiye İttifakı" vurgusu yaptı.

Özel, aday belirleme süreçlerine ilişki bilgi verirken adayların, seçmenlerin isteklerine göre seçildiğini ifade etti. 3 bin anket yapıldığını da sözlerine ekleyen Özel, "339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik." dedi.

CHP NİĞDE MERKEZ İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Niğde Merkez ; Avukat Hulus Özen, Bor İlçesi : Ahmet Yalçınkaya, Çamardı İlçesi: Mustafa Emiroğlu, Çiftlik İlçesi : Arif Çakıl, Ulukışla İlçesi ; Hüyesin Toker, Bahçeli Beldesi : Ertuğrul Çelenkoğlu,  Kemerhisar Beldesi : Ramazan Oya, Azatlı Beldesi: Mehmet Akpınar, Bozköy Beldesi : Muammer Çelikbaş,  Divarlı Beldesi : Sezai Avcı,  Aktaş Beldesi : Yaşar Çamur,  Alay Beldesi : Yusuf Akdeniz,  Bağlama Beldesi: Muammer Afşar, Dündarlı  Beldesi : Adem Şahin,  Edikli Beldesi ; Mustafa Yıldızer,  Gümüşler Beldesi, Cemil Ertama, Kiledere Beldesi, Yunus Karakaya,  Konaklı Beldesi : Derviş Kar,  Orhanlı Beldesi, Zennun Kılıç, Yeşilgölcük Beldesi, Şaban Yüksel olarak isimleri okunarak sahneye çağrıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel adaylara başarılar diledi. 

“BAŞKANLARIMIZ DAYANIŞMAYI ÖRGÜTLEDİLER”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel; ““Başkanlarımız pandemide dayanışmayı örgütlediler. Askıda fatura uygulaması ile dünya tarihine geçecek bir dayanışma örgütlemesi yaptılar. Ardından biriken, çalışılamadığı için kabaran veresiye defterlerini kapattılar. Öğrencilere sıcak yemek, çalışanlara sıcak çorba gibi küçük görülen ama hizmeti alanın hem karnını doyurduğu, hem vicdanına dokunan, hem içini ısıtan, hem gönlünde önemli bir yer tutan işleri hep beraber yaptılar” dedi, CHP yönetiminin tüm belediyelere ulaşması gerektiğini kaydetti. Muhalefete muhalefet etmenin iktidara yaradığını bildiren Özel, “Biz bir ittifakın bir parçasıyız, bileşeniyiz, içindeyiz. Bu ittifakın adı Türkiye İttifakı’dır” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Spor Salonu’nda 31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart seçim beyannamesinin açıklandığı ve başkan adayları ile partililerin katıldığı toplantıda, kamuoyuna seslendi. Özel, “Bugün 18 Şubat, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk seçimine 42 gün kaldı. 81 ilden belediye başkan adaylarımızı tanıtmak ve seçim bildirgemizi açıklamak için büyük bir hazırlığın ardından hep birlikte huzurunuzdayız. Bugün bu salonda bulunan arkadaşlarımız, bundan 3,5 ay önce yine bu salondalardı. Hep beraber dünyada konuşulan Türkiye’nin göğsünü kabartan bir parti içi demokrasi örneği ile büyük bir olgunlukla kurultayımızı gerçekleştirdik. O gün de söylemiştim, CHP’nin kurultayları görev veren kurultaylardır. 1919’da Sivas’ta CHP Sivas Kongresi’ni gerçekleştirdikten sonra CHP’nin Kurucu Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ikinci ilk kurultayın yapıldığı düşünülen günlerde, CHP’nin ilk kurultayının Sivas Kongresi olduğunu ifade etmiş ve o kurultayın CHP’lilere önce kurtuluşu, sonra da kuruluşu öğütlediğini ifade etmişti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Samsun’a çıktılar, Sivas’a gittiler, Erzurum’a gittiler, Türkiye’nin dört bir yanında katıldıkları ve katılmadıkları kongrelerle rıza ürettiler, tartıştılar, önce kurtuluşu, sonra da kuruluşu örgütlediler” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku