Alay kasabasının gurur kaynağı oldu

Niğde merkeze bağlı Alay Kasabası Alay Şehit Oktay Önder Ortaokulu öğrencisi Merve Kumsal LGS yerleştirme sonuçlarının ardından Niğde Fen Lisesi’ni kazanarak kasabanın gurur kaynağı oldu. 

Alay Belediye Başkanı Sefa Erol, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi. Başkan Erol konu hakkında yaptığı paylaşımında, “Kasabamız Alay Şehit Oktay önder Ortaokulu öğrencisi olan ve göstermiş olduğu başarı ile Niğde Fen Lisesini kazanarak hem kasabamızın hem de ailesinin gurur kaynağı Merve Kumsal kızımıza, bizde belediyemiz adına bu başarısından dolayı küçük bir hediye takdim ettik. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyor, bundan sonraki eğitim hayatında da başarılarının devamını diliyoruz” dedi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Uzkurt’tan Niğde’ye konut müjdesi
Niğde Valisi Cahit Çelik, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,...

Haberi Oku