4 Bin 924 ekip ile Kurban Bayramı Tedbirleri Alındı

Kurban Bayramı süresince il genelinde Jandarma e Emniyet Müdürlüğü 4 Bin 924 ekibin görev yapacağını belirten Niğde Valisi Mustafa Koç; “ Niğde İli mülki hudutları dâhilinde Kurban Bayramının huzur ve güvenlik içerisinde idrak edilmesine esas olmak üzere aşağıda belirtilen tertip ve tedbirler Valiliğimiz koordinesinde sağlanacaktır. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü 27 Haziran tarihi itibariyle sorumluluk bölgelerinde, huzur planlarını uygulamaya koyacaklar ve emniyet-asayiş tertip ve tedbirlerini 3 Temmuz tarihine kadar aralıksız sürdüreceklerdir. Niğde İl Jandarma Komutanlığınca; Kurban bayramı süresince bayramın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi, emniyet ve asayişin muhafazası maksadıyla 91 Trafik Ekibi, 7 Sivil Ekip, 457 Resmi ekip, 1 Dron olmak üzere toplamda 2 bin 27 personel ile emniyet tedbiri alınması planlanmıştır. Ayrıca, İl Emniyet Müdürlüğü ise 264 Trafik ekibi, 279 sivil ekip, 274 resmi ekip, 1 İHA olmak üzere toplam 2 bin 897 personeli ile sorumluluk sahasında faaliyetlerini icra edecektir” dedi.

Sağlık, ulaştırma, doğalgaz, nöbetçi eczane ve haberleşme ile elektrik hizmetleri için gerekli hazırlıklar ilgili birim sorumluları tarafından önceden planlanmış ve acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatlar tüm bayram süresince hizmete hazır halde bekleyecektir.   Sosyal hizmet kurumlarında vatandaşlar tarafından yapılacak ziyaretlere esas olmak üzere, gerekli tertip ve düzenlemeler yapılacaktır.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Üniversitede İlk Kez THE Asya Üniversite Sıralamasına...
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi dünyanın en saygın uluslararası üniversite sıralama kuruluşu Times...

Haberi Oku