Belediye Sorunlu Kavşağa El Attı

Şehrin trafik akışını rahatlatmak için il genelinde yoğun bir çalışma yürüten Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in talimatı ile sık sık trafik kazalarının yaşandığı kanal boyundaki kavşakta iyileştirme ve yenileme çalışmalarına başladı.  Çalışmalar kapsamında mevcut kavşak genişletilirken araç ve yaya trafiği açısından daha kullanışlı bir hale getirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Özdemir; “Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yaptığımız bu çalışmamız en kısa sürede tamamlanacak inşallah. Çalışmalardan dolayı verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Amacımız il genelinde ulaşımın daha rahat ve konforlu hale gelmesini sağlamaktır” dedi.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, sık sık kazaların yaşandığı bu kavşakta yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku