Vali Çelik'in eşinden meslek edindirme kurslarını ziyaret

Ziyaretlerde kurslarda eğitim gören kursiyerlerle sohbet ederek yaptıkları el emeği ürünleri inceleyen Nermin Çelik, açılan bu tür kursların mesleki açıdan büyük kazanımlar getirdiğini ve bu kurslar sayesinde birçok kadının kendi işini kurduğunu ifade ederek, büyük emek ve sabır isteyen ancak kurs sonunda o işi veya o mesleği yapabilecek bilgi ve donanıma ulaşacak kursiyerlerin isterlerse bir işte çalışabileceklerini, isterlerse kendi iş yerlerini açabildiklerini bunun çok önemli olduğunu söyledi.

Ziyaret ettiği kurslarda kursiyerlerle sohbet eden Nermin Çelik, büyük emek ve sabır isteyen kurslarda kursiyerlere başarı dileyerek meslek edinmek isteyen veya kişisel gelişimlerini daha da arttırmak isteyen herkesin Halk Eğitim Merkezinin sunduğu imkânlardan mutlaka yararlanması gerektiğinin altını çizdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku