Üniversiteye Bir TÜBİTAK Proje Desteği Daha

Proje ile ilgili bilgi veren Baltacıoğlu, ‘‘TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı’nın 2023 yılı 3’üncü döneminde destek almaya hak kazanan bu projeyle basitten karmaşığa Excel’in farklı yönleri ele alınacak ve basit/temel matematik işlemlerinden karmaşık problemlere, tanımlayıcı istatistikten ileri istatistiğe, basit grafik çiziminden çok eksenli karmaşık grafiklere, formül ve denklem girişinden makro yazımına kadar çok geniş bir kapsamda konular işlenecektir.” dedi. Bütün bunlar yapılırken teorik bilgi kısmının asgaride tutulacağını, çoğunlukla örnek uygulamalar ve alıştırmalar üzerinden Excel’in farklı özellikleri katılımcılara anlatılmaya çalışılacağını belirten Baltacıoğlu, “Dahası katılımcılara ücretsiz ve farklı amaçlarla kullanılabilen (örneğin mikrobiyal inaktivasyon veya gelişme/büyüme) Excel eklentilerinin kullanımının da anlatılmasını hedefliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Rektörden Öğretim Üyesine Tebrik

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu “Fen Bilimleri ve Mühendislik Uygulamaları İçin Excel” başlıklı projesiyle TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği almaya hak kazanan öğretim üyemiz Doç. Dr. Cem Baltacıoğlu’nu tebrik ederek farklı uygulamalarla eğitim öğretim faaliyetleri ile bilimsel çalışmaları desteklemek amacıyla göstermiş olduğu çabalardan ötürü kendisine teşekkür etti.(NÖHÜ)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku