Üniversitenin Güvenlik Görevlilerine AFAD Gönüllüsü Eğitimi Verildi

Seminerde "AFAD gönüllüsü nasıl olunur? AFAD gönüllüleri ne yapar?" gibi sorular cevaplandırıldı.

Üniversite Koruma ve Güvenlik Görevlilerine AFAD gönüllüsü olmak isteyenlere  Destek AFAD gönüllüsü  uygulamalı ve teorik eğitim verildi. Eğitimlerde başarılı olan personelimiz AFAD gönüllüsü oldu.

Üç aşamalı olan Gönüllülük eğitimlerinden Modül 1 Eğitimini e-Devlet üzerinden tamamlayan Koruma ve Güvenlik Görevlileri Modül 2 eğitimini ise Üniversitede tamamladılar. Personeller Modül 3 Eğitimini tamamlandıktan sonra profesyonel Destek AFAD Gönüllüsü unvanını alacak.

Rektörden AFAD'a Teşekkür

Afet bilinci konusunda vermiş olduğu desteklerden ötürü Niğde AFAD İl Müdürlüğüne teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, "Ülkemizin yeryüzü şekillerinin genç zamanlı oluşumu nedeniyle deprem ülkemizin gerçeği. Buna engel olamayacağımız için depremle yaşamayı öğrenmek ve depreme hazırlıklı olmak en önemli sorumluluklarımız arasında yer alıyor." dedi.

Rektör Uslu “Ülkenin tüm bireylerinin deprem anında ve sonrasında ne yapılması gerektiğini bilmesi lazım. Bu anlamda Üniversitemiz güvenlik personelinin de AFAD gönüllüsü olma isteği beni ziyadesiyle mutlu etti.” dedi.

Rektör Uslu sözlerine son verirken Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Erkan Altın ile Koruma ve Güvenlik Görevlilerini de konuyla ilgili duyarlı ve gönüllü tutumları dolayısıyla tebrik etti.(NÖHÜ)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku