Türkiye 3'ncüsünden Vali Koç'a ziyaret

Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi adına Matematik Öğretmeni Serdar Akmeşe danışmanlığında yarışmaya katılan Rüzgâr Egehan Uçan hazırlamış olduğu "Resimdeki Sır" adlı projeyle kriptoloji ve dijital tasarım programları bir arada kullanılarak resimlerin şifrelenmesi ve görseller içerisine verilerin gizlenerek iletilmesini sağladıklarını belirtti.

Danışman öğretmen Serdar AKMEŞE ise bu projenin sağlık alanında kişisel sağlık verilerinin korunması, SİHA ve İHA’ların elde ettikleri görüntülerin güvenli şekilde iletilmesi ve karekod sistemi yerine renkli kod sistemine geçişi sağlayabilecek alternatif yerli ve milli siber güvenlik modeli olma potansiyelinin bulunduğunu belirtti.

Niğde Valisi Mustafa Koç öğrenci ve danışman öğretmeni tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başarılı öğrenciyi ödüllendiren Valisi Mustafa Koç öğrenci ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku