Niğde'de silahlı kavgada ölenlerden biri toprağa verildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki işlemleri tamamlanan A.G'nin (42) cenazesi, jandarma ekiplerinin aldığı önlemlerle Ağcaşar köyüne getirildi. Gül'ün cenazesi, öğle vakti Ağcaşar köyü camisinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi. İddiaya göre, dün merkeze bağlı Ağcaşar köyünde bir kıraathanenin önünde R.G. (51) ile akrabaları A.G. (42) ve R.G. (39) arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine R.G, tabancayla ateş ettiği A.G. ve R.G, yaşamını yitirmiş, şüpheli R.G. de evinde ölü bulunmuştu.

R.G'nin evde ölü bulunmasıyla ilgili İ.G. gözaltına alınmış, firari zanlı B.G'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku