Niğde Belediyesi İyiliklere Köprü Oluyor!

Niğde İlhanlı Mahallesi’nde yaşayan ve yürüyemeyen bir vatandaşın tekerlekli sandalye ihtiyacını hayır sever bir vatandaş yardımıyla karşılayan Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi ile hayır severler arasındaki bağı kurarak ihtiyaç sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bir hayırsever tarafından bağışlanan akülü tekerlekli sandalye Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir tarafından İlhanlı Mahallesi’nde oturan ihtiyaç sahibine evinde teslim edildi.

Başkan Emrah Özdemir “İyilik ve güzellik her zaman kazanacaktır. Sevgiyi, iyiliği ve merhameti paylaşmak için hiçbir engel yoktur. Bugün burada engelli vatandaşımızın hayati bir ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Görevimiz vatandaşlarımızın mutlu olması. Niğde Belediyesi olarak hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku