Kaymakam Çam'dan yılbaşı denetimi 

Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Jandarma Komutanı Ali Albayrak ve İlçe Emniyet Müdürü Sezai Erdoğan ile birlikte yılbaşı akşamında görevi başında bulunan hizmet veren kurumları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.  

Ziyaret sırasında Kaymakam Çam, personelin gösterdiği başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederken 7-24 görev başında olan polislerin yeni yılını kutladı. Kaymakam Çam, sürücüler ve vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Kaymakam Çam , "Personelimizin yıl boyunca gösterdiği özverili çalışmaları yerinde incelemek ve teşekkür etmek amacıyla buradayız. Yol güvenliği ve trafik kurallarına uyulması için yürütülen bu denetimler önemli. Ayrıca, vatandaşlarımızın Yeni Yılını da kutlamak istedik. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini diliyorum" dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku